Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vanaf januari 2025

Crush

Een jongerenvoorstelling over seks, liefde en relaties

PlayBack AnnavanKooij 2683 1

Iedere jongere ontdekt en ervaart verliefdheid, relaties en seksualiteit op een andere manier. Het is belangrijk dat jongeren leren zorgdragen voor een veilige en fijne setting voor zichzelf en voor elkaar, waarin ze kunnen ontdekken wat ze willen en prettig vinden. We gaan in gesprek over verliefdheid, relaties, seks, wensen en grenzen en wederzijdse instemming. Want als je jong bent kan je snel beïnvloed worden door de norm of door een ander. 

Als de lente komt, leert een groep jongeren zichzelf en de liefde kennen. In de realiteit van alledag, zoals op school of bij hun bijbaantje in de pizzeria. Maar ook in de roes van de nacht: waar ze dansen en flirten op feestjes. 
Tussen dromen en vrezen komen ze in aanraking met hun eigen verlangens, het belang van consent en de invloed van hun eigen achtergrond, geloof en verwachtingen. Hoe weet je wat je wel fijn vindt en wat niet? Hoe praat je daarover? En vooral: Hoe leer je jezelf en je eigen wensen en grenzen kennen als het gaat om liefde, seks en relaties?

“De groep was muis stil en na de voorstelling een hele goede interactie. Persoonlijk vind ik dit een hele goede methode om bepaalde problematiek bespreekbaar te maken met elkaar. ”

Monoloog

In december en januari is Rijk als monoloog te boeken. Jaimies vriendin laat haar inzien dat plezier maken niet per se geld hoeft te kosten. Deze monoloog spelen we per klas van maximaal 30 leerlingen.

Acteurs

23F4AA1

Daantje Idelenburg

230929 6862 Playback Isha 2500px

Isha Ferdinandus

230929 7058 Olivier 2500px 002

Olivier van Klaarbergen

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door

Boek deze voorstelling

coral line back

Meer informatie of boeken? 

turq solid fwd

Bekijk ook

230329 268 Playback Ouderavond Full res
  • Liefde & Seksualiteit

Een ouderavond met tips over het voeren van een open gesprek over seks en het liefdesleven van je kind

Scroll naar boven