Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onder Invloed

Een ouderavond over het helpen van je kind bij het aangeven van grenzen rond drank en drugs
230329 114 Playback Ouderavond Full res

Veel jongeren komen in aanraking met drank en/of drugs, experimenteren hoort er bij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden drinken jongeren soms meer dan goed voor hen is. Hoe zeg je ‘nee’ wanneer drank of drugs gebruiken de norm is?

Jongeren drinken minder én later als opvoeders duidelijke regels stellen. Hoe kun je je kind helpen bij het aangeven van grenzen als het gaat om een biertje of drugs? En hoe zet je jongeren kritisch aan het denken over wat normaal is en wat niet? Het acteursteam van Onder Invloed houdt opvoeders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms humoristische scènes.

Online ouderavond

Onder Invloed is ook online te boeken. Tijdens deze online avond geven ouders middels een chat en polls live tips en suggesties aan elkaar en het acteursteam. Deze suggesties worden meteen meegenomen in de scènes.

De online ouderavond is inclusief techniek en technisch moderator, duurt 90 minuten en heeft een onbeperkt aantal deelnemers. 

“Fijne, inspirerende avond. Het zet je jezelf en je eigen gedrag weer scherp. Wat ik meeneem is dat ik meer luister en open vragen stel, zonder oordeel."

Team

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door

Boek deze ouderavond

coral line back

Meer informatie of boeken?

turq solid fwd

Bekijk ook

hot spot jongerenvoorstelling anna van kooij 01
  • Alcohol & Drugs

Een jongerenvoorstelling over drankgebruik, blowen en feesten en over vriendschap, eerlijkheid en zorgen voor elkaar

Scroll naar boven