Alles Goed

Een jongerenvoorstelling over negatieve gedachten, jezelf uiten en wat je kan doen om elkaar te helpen als je niet lekker in je vel zit

alles goed jongerenvoorstelling fotograaf anna van kooij 01

De mentale gezondheid van jongeren kan door veel factoren worden beïnvloed; faalangst, prestatiedruk, ruzie thuis, buiten de groep vallen en de coronajaren. Praten over je gevoel en je mentale gezondheid kan kwetsbaar en tegennatuurlijk voelen terwijl dit juist helpt om te voorkomen in een depressie te raken. We geven jongeren inzicht in hoe zij kunnen merken wanneer het niet goed gaat met henzelf of een ander. 

Simon kan door een blessure zijn sportcarrière vergeten. Hij kan slecht omgaan met deze teleurstelling en heeft hierdoor last van een zware stemming. Luna wil perfect zijn en laat niet makkelijk het achterste van haar tong zien. Als haar ouders gaan scheiden kan ze deze hoge druk niet meer aan. Simon en Luna worstelen met negatieve gedachten en hun lage zelfbeeld wordt steeds groter. Maar aan de buitenkant zie je daar niets van. Tijdens Alles Goed zoeken jongeren een antwoord op wat Simon en Luna nodig hebben om zich beter te kunnen uiten. En over wat je kan doen om elkaar te helpen als je niet lekker in je vel zit.  

“Aan de voorstelling Alles Goed was alles ook goed. Geen opmerkingen over de inhoud. Zo houden. De voorstelling en het gesprek daarna was gericht op de belevingswereld van de jongeren. Complimenten.”

Martijn van der Gugten, Coördinator en docent, GSR Rijswijk

Acteurs

TheatergroepPlayback AnnavanKooij 4085

Imke donkers

TheatergroepPlayback AnnavanKooij 3596

wouter van elderen

220613 163 Floor 4500px

Floor rolf

TheatergroepPlayback AnnavanKooij 6403

Lis de kort

TheatergroepPlayback AnnavanKooij 3596

wouter van elderen

220613 163 Floor 4500px

floor rolf

de (online versie van deze) voorstelling is mede mogelijk gemaakt door

Boek deze voorstelling

coral line back

Meer informatie of boeken? 

turq solid fwd

Bekijk ook

alles goed jongerenvoorstelling fotograaf anna van kooij 03
Docententraining

Een speciaal voor docenten ontwikkelde versie van de voorstelling Alles Goed over de mentale gezondheid van scholieren.

Scroll naar top