Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alles Goed

Een jongerenvoorstelling over negatieve gedachten, jezelf uiten en wat je kan doen om elkaar te helpen als je niet lekker in je vel zit

alles goed jongerenvoorstelling fotograaf anna van kooij 01

De mentale gezondheid van jongeren kan door veel factoren worden beïnvloed; faalangst, prestatiedruk, ruzie thuis, buiten de groep vallen en de coronajaren. Praten over je gevoel en je mentale gezondheid kan kwetsbaar en tegennatuurlijk voelen terwijl dit juist helpt om te voorkomen in een depressie te raken. We geven jongeren inzicht in hoe zij kunnen merken wanneer het niet goed gaat met henzelf of een ander. 

Simon kan door een blessure zijn sportcarrière vergeten. Hij kan slecht omgaan met deze teleurstelling en heeft hierdoor last van een zware stemming. Luna wil perfect zijn en laat niet makkelijk het achterste van haar tong zien. Als haar ouders gaan scheiden kan ze deze hoge druk niet meer aan. Simon en Luna worstelen met negatieve gedachten en hun lage zelfbeeld wordt steeds groter. Maar aan de buitenkant zie je daar niets van. Tijdens Alles Goed zoeken jongeren een antwoord op wat Simon en Luna nodig hebben om zich beter te kunnen uiten. En over wat je kan doen om elkaar te helpen als je niet lekker in je vel zit.

“Compliment voor de acteurs. De voorstelling was heel goed. De mentoren hebben het lesmateriaal in de mentorlessen gebruikt om het gesprek met leerlingen verder te voeren. Fijn dat jullie informatie en tips geven. Tot volgend schooljaar!"

Acteurs

TheatergroepPlayback AnnavanKooij 4085

Imke donkers

230202 012 Bengt Kropmans FR

Bengt Kropmans

TheatergroepPlayBack AnnavanKooij 3493

Davida Blom

TheatergroepPlayback AnnavanKooij 6388

Bas Klemann

230202 012 Bengt Kropmans FR

Bengt Kropmans

TheatergroepPlayBack AnnavanKooij 3493

Davida Blom

de (online versie van deze) voorstelling is mede mogelijk gemaakt door

Boek deze voorstelling

coral line back

Meer informatie of boeken? 

turq solid fwd

Bekijk ook

alles goed jongerenvoorstelling fotograaf anna van kooij 03
Docententraining

Een speciaal voor docenten ontwikkelde versie van de voorstelling Alles Goed over de mentale gezondheid van scholieren.

Scroll naar boven