Terug

Jongerenvoorstelling Count Me In

Jesse en Ridwan krijgen een heftige ruzie die uitmondt in een flinke scheld- en vechtpartij. Ridwan is bang dat Jesse en zijn zusje Rachida in het geheim verkering hebben. Of dit waar is, daar is Jesse niet open over. Na deze vechtpartij wordt Rachida vermist. Om haar terug te vinden, moeten de vrienden open en eerlijk zijn naar elkaar. Hierdoor krijgen ze, ondanks hun verschillen, steeds meer vertrouwen in en begrip voor elkaar.

Count Me In
Een jongerenvoorstelling over culturele diversiteit en tolerantie. In onze multiculturele samenleving zijn er nu eenmaal verschillen. Juist door met elkaar te praten creëer je wederzijds begrip en respect voor elkaar. En dat is nodig, want iedereen krijgt er uiteindelijk mee te maken. Of je nu in een superdiverse of juist witte klas zit. Met deze voorstelling vergroten we bij jongeren het begrip en de kennis over de invloed van een culturele achtergrond op het vormen van ieders identiteit. Ook gaan de acteurs op interactieve wijze met de jongeren in gesprek over hoe je discriminatie kan voorkomen en conflicten minder hoog op kan laten lopen.

Count Me In wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Vfonds en Stichting Kinderpostzegels.

Meer weten?
Neem contact op met Pauline de Groot of Yvonne Vlijm van PlayBack voor extra informatie (tel: 030 – 2027024 of info@tgplayback.nl).